Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، محمد تقی زاده گفت: روز گذشته مکاتبه ای با شرکت نمایشگاه های بین المللی ایران (سئول) داشتم که این فضا را آماده و تحویل دهند تا براساس تصمیمی که در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان تهران با حضور معاون اول رییس جمهور گرفته شد مبنی بر اینکه برخی فضاها همچون شهرافتاب و محل نمایشگاه های تهران(سئول) برای تجهیز در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد، محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه این محل در مرکز شهر قرار گرفته و دسترسی های راحت تر و امکانات مناسبی دارد افزود: وزارت بهداشت نیز تمایل بیشتری برای دریافت و تجهیز این محل دارد لذا با هماهنگی که با شرکت نمایشگاه های بین المللی ایران شد آقای زالی نیز با بهداری ارتش هماهنگ کرده اند و این امادگی از سوی ارتش اعلام شده که نسبت به تجهیز این محل اقدام کنند تا وزارت بهداشت استفاده لازم را انجام دهد.

تقی زاده درباره احداث نقاهتگاه های استان تهران نیز گفت: مرکز جمعیتی ما در استان شهر تهران که بیشتر جمعیت در خود جا داده است آنچه که تاکنون دستگاه های مختلف مثل شهرداری تهران در اختیار گذاشته اند نزدیک به ۱۰ هزار ظرفیت است که ایجاد شده اما تاکنون استقبال جدی از نقاهتگاه ها نشده است.

وی با تاکید بر اینکه هنوز توصیه در خانه ماندن عملیاتی ترین راهکار قطع زنجیره شیوع کرونا ویروس است، افزود: بر همین اساس از هم استانی های تهرانی عاجزانه در خواست مشارکت و در خانه ماندن داریم.

معاون عمرانی استانداری تهران ادامه داد: بر اساس آمارها کاهش تردد و مسافرت نسبت به زمان مشابه در سال گذشته داشته ایم، البته آمارها متفاوت است هرچند کاهش ۵۰ درصدی را پلیس تایید کرده است اما انتظار داریم این همکاری بیشتر شود به ویژه در هفته دوم که شهروندان تهرانی از استان خارج نشوند و در خانه بمانند.

تقی زاده تاکید کرد: عدم تردد و در خانه ماندن علاوه بر قطع زنجیره شیوع این بیماری کمک می کند شرایطی فراهم شود که کادر درمانی و پزشکی بتواند فرصتی برای ریکاوری و اورحال خود پیدا کند تا در موقع لزوم سرویس لازم را ارائه کند. بنابراین عاجزانه تقاضا می کنم شهروندان تهرانی در این مورد مشارکت ملی داشته باشند.

این مسئول در ادامه در تشریح استقرار تیم های سنجش تب سرنشینان خودروهای ورودی به شهر تهران گفت: در حال حاضر این تیم ها در خروجی‌های استان تهران مستقر هستند و تاکنون از حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار تب سنجی که انجام شده حدود ۱۵۵۰ نفر مشکوک تشخیص داده شدند که یا به مراکز درمانی و یا قرنطینه هدایت شده اند و یا راهنمایی های لازم به انها داده شده است.

وی افزود: در حال حاضر حجم ترافیکی که داریم به سمت خروجی های استان تهران است و در هفته دوم فروردین تصور می کنیم افرادی که رفته اند برمی گردند لذا به هلال احمر اعلام کرده ایم بابررسی حجم ترافیک در هفته دوم برای برگشت به استان تهران و اگر امار معناداری وجود داشت کار تب سنجی در ورودی های استان انجام شود.


وی تاکید کرد:

کد خبر 494803 برچسب‌ها كرونا در ايران تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران تهران استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۳۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟

ناشران برای حضور در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا هجدهم اردیبهشت فرصت دارند نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ خود اقدام کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ناشران برای حضور در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا هجدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ فرصت دارند با مراجعه به سامانه book.icfi.ir نسبت به آماده سازی پنل مجازی‌، ویرایش قیمت کتاب‌ها، تعداد کتاب‌های موجود، آماده‌سازی پنل پست کتاب و... خود اقدام کنند.


همچنین ناشران می‌توانند شماره‌ تماس‌های مورد نیاز خریداران کتاب برای دریافت مشاوره یا برقراری ارتباط را در بخش تنظیمات پنل کاربری خود قرار دهند. 

 ناشران برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با مرکز پاسخگویی بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به شماره ۰۲۱۹۱۰۰۹۸۹۸ تماس بگیرند.

 همچنین روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران اعلام کرده است: فعالیت بخش مجازی نمایشگاه از طریق زیرساخت‌های «سامانه بازار کتاب»‌ صورت می‌گیرد. بنابراین به دلیل انتقال فعالیت این سامانه به سامانه «نمایشگاه بین المللی کتاب تهران» خرید از این سامانه تا ۳۰ اردیبهشت (۱۴۰۳) موقتا غیرفعال است.


سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • آماده سازی سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران (عکس)
  • آماده‌سازی و نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب
  • نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد
  • هزاره ققنوس با ۸۰۰ عنوان کتاب به مصلی می‌آید
  • ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند
  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • ۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب